Acuze între Robert Turcescu și Magda Bistriceanu

Share:

Robert Turcescu şi-a acuzat colegii de partid din filiala Bucureşti că nu îi fac opoziţie primarului Gabriela Firea în Consiliul General, astfel că aceasta administrează Capitala după bunul plac. În replică, Magda Bistriceanu îl acuză pe Turcescu că s-a refugiat pe un loc eligibil la Constanţa ca să intre în Parlament.

„Ca sa fie clar: cita vreme am condus organizatia PMP Bucuresti si atita timp cit am fost liderul consilierilor PMP din Consiliul General al Capitalei, cuvintul de ordine a fost OPOZITIE TOTALA fata de PSD! Iar Firea n-a fost bine”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

„Observ că domnul „Tic-tac” sau „Firea e bine” aduce acuzații conducerii PMP București. Domnul Turcescu uită, când își acuză colegii de blat, că la alegerile locale „s-a bătut” cu Firea și a avut sub scorul partidului, iar după ce a ajuns Consilier general la București,unde ar fi avut posibilitatea să-și arate „mușchii”, a fugit la Constanța…doar pe un loc eligibil! Știu, e minunat să-ți acuzi public colegii din scaunul de la Parlament!
O zi bună tuturor!

P.S. Dacă era măcar la nivelul partidului la locale, acum aveam încă un Consilier general”, a replicat Magda Bistriceanu, purtătorul de cuvânt al PMP pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.