Ţiriac nu o vrea pe Şarapova la Madrid

Share:

Ion Țiriac s-a opus acordării unui wild card rusoaicei Maria Șarapova pentru turneul de la Madrid, al cărui proprietar este.

Țiriac a explicat că decizia finală nu i-a revenit lui, ca proprietar al turneului, ci organizatorului competiției, relatează Romaniatv.net.

„Solicitările de wild card au fost adresate către un număr relevant de turnee, precum Stuttgart, Madrid, Roma și altele. Prima a venit către mine, în calitate de proprietar al turneului de la Madrid, prin prisma relevanței competiției. Personal m-am opus propunerii de acordare a unui wild card catre Șarapova. Decizia finală însă nu îmi aparține. Organizatorul are dreptul de selecție, nu proprietarul. Manuel Santana este directorul turneului și reprezentantul organizatorului, în măsură să hotarască aceste aspecte”, a declarat Țiriac.

Așa cum s-a anunțat, Maria Șarapova va reveni luna viitoare în competiție, după o suspendare de 15 luni pentru dopaj, urmând să beneficieze de invitații la turneele de la Stuttgart, Madrid și Roma, iar aceste „wild-card”-uri acordate fostului număr mondial divizează lumea tenisului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.