Țeapă la emisiunea Bingo Uniplay Show

Share:

Bingo Uniplay Show emisiunea care le promitea oamenilor că devin bogaţi peste noapte, a fost scoasă din grila Antenei 1. După ce mai mulţi câştigători s-au plâns că nu şi-au primit premiile de zeci de mii de lei, postul de televiziune a anunţat că show-ul a fost scos din grilă. Anunţul a fost făcut brusc, cu două zile înainte de difuzarea emisiunii.

Bingo Uniplay Show, emisiune care ar fi trebuit să fie de duminică în grila Antenei 1, a dispărut din grila postului TV. Organizatorul Uniplay a anunțat că emisiunea nu se va mai difuza, întrucât se lucrează la „introducerea în platformă a unui nou produs”. Totodată, organizatorul a anunțat că emisiunea ar reveni după data de 1 mai.

Contactat de Paginademedia.ro, Romică Țociu, unul dintre prezentatorii show-ului de pe Antena 1, a declarat: „Și pe noi ne-a anunțat duminică Antena că nu se joacă. Noi ținem legătura numai cu Antena, nu știm ce fac cei care au jocul. Am înțeles că schimbă o platformă de joc”, a explicat Romică Țociu.

Totodată, pe site-ul jocului de bingo, s-a anunțat miercuri, pe 19 aprilie, că nu se mai vând bilete de joc, întrucât se lucrează la „introducerea în platforma de vânzări a unui nou produs și pentru a evita pierderi de bani din partea jucătorilor în perioada de testare a noii platforme, am decis ca vânzările de cartoane Bingo să fie sistate până în momentul în care platforma este perfect funcțională”.

Recent, HotNews.ro a scris despre mai mulți câștigători ai jocului de bingo, care s-au plâns că nu și-au primit banii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.