Internet gratuit în RATB, de la finele lui 2018

0

Regia Autonomă de Transport București (RATB) va lansa, în perioada următoare, o licitație estimată la 1,34 milioane de euro, fără TVA, pentru instalarea de internet wi-fi gratuit într-un număr maxim de 1.580 de mijloace de transport în comun.

Cu o durată de 17 luni, contractul va fi finanțat din surse proprii ale Regiei. În luna ianuarie a acestui an, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că în mijloacele de transport în comun va fi instalat internet wi-fi gratuit pentru călători și o aplicație prin care aceștia vor putea afla timpul de așteptare și traseul pe care trebuie să îl parcurgă, scrie profit.ro.

„RATB va iniția o procedură prin care, atât în troleibuze, autobuze și tramvaie se va instala internet wireless gratuit, pentru toți călătorii care vor beneficia de transportul public”, a declarat Firea. Primarul Capitalei a adăugat că va fi creată o aplicație prin care călătorii vor putea ști care este timpul de așteptare, traseul pe care îl parcurge vehiculul.

„De asemenea, tot printr-o aplicație, pe care o va organiza Regia, călătorii vor putea afla care este timpul de așteptare, precum și informații despre traseul vehicului pe care doresc să îl ia”, a mai spus Firea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.