Constantin îl ironizează pe Tăriceanu

0

Deputatul independent Daniel Constantin afirmă că trebuie eliminat orice plafon al indemnizațiilor pentru creșterea copilului și adaugă că nu a auzit „vocea liberalului Tăriceanu” pe acest subiect.

„Există o dezbatere amplă asupra unui subiect important pentru întreaga noastră societate, pentru zeci de mii de români care se află în concediu de creștere a copilului. Se discută intens despre plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului, despre introducerea unui prag pentru cei care obțin venituri din această indemnizație, conform cu ceea ce au contribuit în ultimele 24 de luni. Am văzut opiniile guvernului, am văzut opinia PSD și a PNL. Nu am văzut însă opinia foștilor mei colegi din ALDE, nu am auzit vocea „liberalului” Tăriceanu, mai ales că vorbim despre un principiu al contributivității, un principiu în esența sa de origine liberală”, scrie Constantin, vineri, pe Facebook.

El susține că nu trebuie plafonate indemnizațiile pentru creșterea copilului pentru a se încuraja natalitatea.

„Eu rămân consecvent cu ceea ce am susținut și în 2016, că trebuie eliminat orice plafon al indemnizațiilor pentru creșterea copilului. Fiecare trebuie să primească o indemnizație care să reflecte contribuțiile plătite și astfel putem vorbi cu adevărat de o încurajare a natalității”, precizează Daniel Constantin.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.