Donald Trump Jr,. așteptat la Săpânța

0

Fiul președintelui Statelor Unite își extinde vizita privată în România! După partida de vânătoare din județul Giurgiu, Donald Trump Junior este așteptat să ajungă la Săpânţa, în Maramureș. Va zbura cu o aeronava privată până pe Aeroporul Avram Iancu din Cluj.

Conform unor informaţii pe surse, fiul preşedintelui american ar urma să facă o vizita la Cimitirul Vesel, alături de fiul său, care îl însoțește în această minivacanță. Ambasada Statelor Unite ne-a precizat faptul că nu dorește să comenteze vizitele private ale cetățenilor americani. Chiar dacă nimeni nu vorbeşte oficial despre această vizită, zvonurile circulă repede. Astfel, se pare, că Trump Jr ar fi ajuns în România luni seară, cu un avion privat, pe Aeroportul Băneasa din Capitală.

La aflarea veștii că pe Aeroportul Internațional din Cluj ar urma să sosească fiul cel mare al președintelui american, pasionații de avioane s-au pregătit să filmeze aeronava privată cu care ar urma să ajungă aici fiul lui Donald Trump, a transmis corespondentul TVR Tiberiu Szasz.

Vizita oaspetelui american ar urma să se încheie azi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.