Alarmant: Poliția Română are plan de amenzi!

0

Deși suntem în anul 2017, la 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, constatăm că actul managerial în Poliția Română nu numai că lipsește cu desăvârșire, dar are erori foarte mari, susține Sindicatul Europol.

Agenții de poliție din stradă în loc să fie sprijiniți și coordonați de șefi pentru ca eficiența lor să fie și mai mare, apar de pe o zi pe alta, tot felul de șefi care vor să se remarce. Însă nu este vorba despre o dorință de remarcare ce ține de expertiză profesională, ci este vorba despre „căprărie”, „aroganță” și bineînțeles „impunere” din partea acestora, scrie sindicateuropol.ro

Acest tipar de comportament nu este inventat de noi ci este sesizat de către membrii noștri de sindicat aproape zilnic, spunându-ne că șefii lor mai rău îi încurcă decât să îi ajute. Într-un fel este de înțeles că acești șefi își doresc să iasă în evidență, pentru că trebuie cumva să își justifice salariul de 5000-6000 lei și atunci primul instrument la îndemână este acela de a-și da cu părerea în privința muncii altora.

Un caz concret că mentalitățile comuniste nu au dispărut, deși avem de-a face cu un șef tânăr, este cazul agenților de poliție din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț, atât de la ordine publică cât și de la rutieră. Rapoartele de activitate ale acestora, sunt „evaluate” de către un frustrat subcomisar, care în birou fiind, în poziția șezând, își dă cu părerea și stabilește că agenții de poliție au fost la prea puține apeluri 112, au legitimat prea puține persoane și au dat mult prea puține amenzi. Concluzia acestuia este că…agenții de poliție nu își justifică activitatea!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.