Baseballul romanesc va ajunge la Washington

0

Pe 8 iulie, baseballul romanesc va fi reprezentat la evenimentul Taste of Nations, organizat de echipa Washington Nationals, din Major League Baseball.

Evenimentul va promova cultura mai multor tari partenere cu SUA, cu ocazia unei partide din campionatul american de baseball. Romania va fi reprezentata, printre altele, si de baseball. Cum? Cu un stand in care vor fi distribuite informatii despre baseballul din tara noastra, precum si relatia speciala pe care cele doua tari o intaresc prin evenimente comune.

Washington Nationals va gazdui un stand romanesc, care va fi organizat cu sprijinul Ambasadei Romaniei in SUA – o echipa de romani inimosi, care au fost mereu sustinatori ai sportului romanesc si promotori ai unei bune imagini a tarii in lume.

Washington Nationals intentioneaza, de asemenea, sa organizeze, in primavara anului viitor, un meci de baseball intre o selectionata de juniori din Romania si o echipa proprie – in acest fel, centenarul Unirii va fi celebrat inclusiv prin intermediul unei astfel de
manifestari.

FRBS multumeste atat Washington Nationals pentru sprijin, cat si Ambasadei Romaniei in SUA si Ambasadei SUA in Romania, pentru modul in care inteleg sa sustina si sa promoveze baseballul romanesc!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.