Dragnea, vizită de trei zile în Israel

0

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, efectuează de marți până joi o vizită oficială în Statul Israel, la invitația președintelui Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein.

Acțiunea vine ca o continuare a discuțiilor dintre președintele Camerei Deputaților și cel al Knesset-ului din luna martie a acestui an, referitoare la demararea unui format de cooperare de tipul ”Parliament to Parliament (P2P)”.

Pe durata vizitei, delegația parlamentară română va avea întrevederi cu Yuli-Yoel Edelstein, președintele Knesset-ului, și cu alți înalți demnitari israelieni.

În program sunt incluse mai multe sesiuni de lucru la nivelul comisiilor parlamentare, precum și o vizită la muzeul memorial Yad Vashem.

Din delegația română fac parte secretarul Camerei, Georgian Pop (grup PSD), președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, Dorel Gheorghe Căprar (grup PSD), vicepreședintele Comisiei pentru politică externă, Natalia Intotero (grup PSD), vicepreședintele Comisiei comune pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI, Marian-Gheorghe Cucșa (grup ALDE), chestorul Senatului, Doina-Elena Fedorovici (grup PSD), și reprezentantul minorității evreiești în Parlamentul României, Silviu Vexler, se arată în comunicat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.