Jurnalistul Marius Daia, găsit mort în apartament

0

Nepotul ministrului Agriculturii, jurnalistul Marius Daia, a fost găsit mort în apartamentul său din Drobeta Turnu Severin, în care locuia singur. Tânărul rămăsese recent fără serviciu. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a declarat consternat la aflarea veștii.

Jurnalistul severinean Marius Daia, a fost găsit mort, miercuri seară, în apartamentul său din Drobeta Turnu Severin, în care locuia singur. Tânărul rămăsese recent fără serviciu.

Marius Daia a fost găsit mort în locuință de o echipă de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți. Vecinii au alertat polițiștii după ce din apartamentul acestuia se simțea un miros pestinențial. Din primele date, se pare că tânărul de 35 de ani ar fi murit în urmă cu o săptămână, însă nimeni nu l-a căutat în tot acest timp.

Marius Daia a lucrat în radio, presa scrisă și în televiziune. A fost cameraman, redactor, jurnalist de teren, editor știri, montaj etc. A lucrat la ziarul și televiziunea locală „Datina” , la postul de radio-tv „Galaxy” și la postul de televiziune „Tele 2 Drobeta”.

Tânărul severinean era nepotul ministrului Agriculturii, Petre Daea. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a declarat consternat la aflarea veștii.

Cadavrul a fost preluat de angajații Serviciului de Medicină Legală Mehedinți pentru efectuarea necropsiei.

În urmă cu zece ani, Marius Daia a fost reținut pentru trafic de droguri. El a fost prins în flagrant în timp ce vindea, împreună cu un amic, un gram de hașiș. Potrivit polițiștilor, tânărul ar fi făcut parte dintr-un grup de crimă organizată.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.