Miriuță, schimbări majore la Dinamo

0

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Vasile Miriuță, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că pentru meciul cu Astra Giurgiu de sâmbătă va efectua mai multe schimbări în primul 11 după înfrângerile cu FCSB și Concordia Chiajna.

Tehnicianul, care a preluat formația alb-roșie la 19 septembrie, a menționat că nu există probleme în vestiarul echipei sale. „Nu sunt probleme în vestiar, nu știu de unde au apărut aceste informații. Suntem un grup unit, trebuie să fim așa pentru că altfel nu avem nicio șansă. Într-adevăr, discuții vor fi tot timpul când nu merge treaba, dar le-am explicat aseară băieților că trebuie să fim uniți ca să putem aduce victorii una după alta. Bisericuțe sunt peste tot, indiferent unde am fost, asta pentru că unii jucători sunt prieteni între ei. Important este ca pe teren să fim cei mai buni prieteni. Mai avem 10 etape și trebuie să facem multe puncte pentru a încheia în primele 6 locuri”, a precizat el.

Referitor la congolezul Jeremy Bokila, care a avut o evoluție slabă în derby-ul cu FCSB, Miriuță a afirmat că a discutat deja cu el. „Am vorbit cu Bokila, i-am ridicat moralul. Chiar am văzut la el o altă atitudine la antrenamente. Și el va primi o a doua șansă, vom vedea când. Sper că a înțeles”, a afirmat antrenorul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.