Borcea nu va fi eliberat condiționat

0

Magistraţii Tribunalului Ilfov au respins luni cererea de eliberare condiţionată a lui Cristian Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de detenţie în dosarul transferurilor de jucători. Potrivit legii, Cristian Borcea va mai putea cere eliberarea condiționată abia peste şase luni.

Magistații Tribunalului Ilfov au admis contestaţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie la decizia Judecătoriei Sectorului 4 de eliberare condiţionată a lui Cristian Borcea, fostul actionar de la Dinamo.

Cristian Borcea a spus în faţa judecătorilor că regretă faptele comise şi vrea să fie eliberat pentru a fi alături de cei şapte copii ai săi.

„Sunt adevărate, le regret foarte mult şi îmi pare rău că mi-am expus familia la ce am făcut. S- a redus pedeapsa cu opt luni. (…) Nu am nimic de reproşat ANP. Vă rog să-mi daţi ocazia să merg lângă copiii mei”, a spus Cristian Borcea, în faţa magistraţilor.

Potrivit legii, Cristian Borcea va mai putea cere eliberarea condiționată abia peste şase luni, adică în aprilie 2018.

Judecătoria Sectorului 4 a admis acum o lună cererea de eliberare condiţionată făcută de Cristian Borcea. Judecătorii au ţinut cont de comportantul de care a dat dovadă în detenţie, pentru care a fost recompensat cu 10 permisii. Au luat în calcul şi faptul că are problemele de sănătate şi că a plătit prejudiciul de peste un milion de euro.

Cristian Borcea este încarcerat din martie 2014. El a fost condamnat la șase ani şi 4 luni de detenţie, în dosarul Transferurilor de fotbalişti. Fostul acţionar şi preşedinte executiv al clubului Dinamo Bucureşti a fost acuzat, alături de alţi șapte oameni importanți din fotbalul românesc, de producerea unui prejudiciu de peste 11 milioane de dolari.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.