Incendiu cumplit în Tulcea

0

Un incendiu puternic a afectat joi noapte Regia de Transport Public din Tulcea. Din fericire, nu sunt victime, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta, Florentin Daciu.

Circa 50% din parcul de autovehicule al societăţii Transport Public SA din oraşul Tulcea a fost distrus, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui incendiu izbucnit în garajul societăţii aflate în subordinea primăriei municipiului, pompierii intervenind cu opt autospeciale la faţa locului.

Directorul societăţii, Dan Bălan, a declarat pentru Agerpres că incendiul a fost sesizat de paznicul societăţii în jurul orei 3,30 şi că deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii acestuia.

„În garaj ţineam autovehiculele care erau pregătite să plece pe trasee în această dimineaţă. Numărul total al autobuzelor deţinute este de 27. Unul este la Bucureşti, iar în garaj aveam 13 autovehicule. Sperăm că vom face faţă solicitărilor călătorilor în această dimineaţă”, a afirmat directorul Bălan.

Societatea, potrivit sursei, are asigurată paza atât cu personalul propriu, cât şi cu o firmă privată.

Directorul societăţii Transport Public SA nu a putut menţiona valoarea estimată a pagubelor produse de incendiu, însă a amintit că două autobuze achiziţionate anul trecut au costat circa 995.000 de lei.

Detașamentul de pompieri Tulcea a intervenit pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la SC TRANSPORT PUBLIC SA TULCEA. Se intervine cu 8 autospeciale de stingere cu apă, 1 SMURD, 1 ofițer și 80 subofițeri.

Au evacuat în jur de 25 butelii de oxigen și 3 de gpl,dar xistă pericol de prăbușire a acoperișului întrucât grinzile de susținere nu mai asigură portanța.

Au ars 13 autobuze,este posibil ca activitatea de transport public sa fie grav afectate in municipiu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.