Dragnea îi dă replica lui Ivan

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, luni, că a urmărit câteva episoade din serialul „Suleiman Magnificul”, dar a respins acuzaţiile europarlamentarului Cătălin Ivan conform cărora ar fi suspendat o şedinţă de partid pentru acest lucru.

„Am auzit un băiat foarte obraznic şi foarte vocal care când i se apasă pe buton şi lui şi la încă trei colegi, sunt o echipă de patru cu butoanele la ei tot timpul. Am vorbit şi cu colegii, nu-mi aduc aminte ca eu să fi oprit vreo întâlnire politică şi să mă fi uitat la Suleiman Magnificul”, a spus Dragnea, după şedinţa CExN al PSD.

El a spus că acest lucru i se pare „o prostie”.

„Cred că am văzut câteva episoade acum câţiva ani, dar s-a terminat de mult. Mă mai uit la filme din când în când. Mai greşesc şi mai citesc câte o carte, dar o să-mi revin. Dacă nu e bine, nu o să mă mai uit la filme, nu o să mai citesc cărţi”, a adăugat Dragnea, citat de Agerpres.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a scris duminică pe Facebook că Liviu Dragnea a suspendat o şedinţă de partid pentru a urmări serialul „Suleiman Magnificul”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.