Firea respinge varianta candidaturii la prezidențiale

0

Gabriela Firea a anunţat vineri că va candida pentru un post de vicepreşedinte PSD dacă Organizaţia Femeilor Social Democrate o va recomanda. Întrebată dacă o interesează şi o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale, Firea a negat, spunând că îşi doreşte să continue proiectele începute la Primăria Capitalei.

„Nu mă ocup cu revoluţia în partid. Dacă colegele mele de la organizaţia de femei – pentru că doamnele sunt de obicei recomandate de organizaţia de femei şi intră pe norma internă de partid în Biroul Permanent Naţional – dacă mă vor recomanda, le voi mulţumi şi voi candida pentru un post de vicepreşedinte al PSD. Mi-aş dori nu atât pentru funcţia în sine, ci pentru faptul că Bucueştiul ar trebui să aibă un reprezentant în Biroul Permanent, mai ales că în Bucureşti avem foarte multe probleme”, a declarat vineri Gabriela Firea, potrivit News.ro.

Întrebată dacă va candida la alegerile prezidenţiale, edilul a negat şi a spus că îşi doreşte să ducă la final proiectele începute la primărie.

„Nu voi candida la preşedinţie. Îmi doresc foarte mult să duc la bun sfârşit proiectele de la Primăria Capitalei”, a spus Firea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.