Mutu nu scapă de executarea silită

0

Adrian Mutu (39 ani) a fost executat silit și va trebui să achite 13.000 de euro, după o decizie a Judecătoriei Sectorului 1.

Adi Mutu a fost dat în judecată de italianca Lucia Bianco, un impresar, iar instanța din România i-a dat dreptate italiencei. Cei doi au colaborat în urmă cu mai mulți ani la transferul unui jucător la Piacenza, iar italianca l-a acuzat pe fostul internaţional român că a luat un comision mai mare decât cel cuvenit.

Astfel, Judecătoria Sectorului 1 l-a executat silit pe Adrian Mutu, după ce Lucia Bianco a avut câștig de cauză la un tribunal în Florența, potrivit ziarului Click. „Este un agent de jucători, impresar. Am făcut împreună o tranzacție cu un jucător. Ea acum vrea bani. Am avut procente, iar acum mă acuză că mi-am luat mai mult de pe urma transferului unui jucător față de ea. Chestia este de vreo 3-4 ani. E vorba de un transfer al unui italian, pe care l-am dus la Piacenza. Nici nu-mi mai aduc aminte numele lui. Nu știu ce sumă vrea”, spunea luna trecută Adrian Mutu, care acum trebuie să-i dea italiencei 13.000 de euro.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.