Mutu nu scapă de executarea silită

0

Adrian Mutu (39 ani) a fost executat silit și va trebui să achite 13.000 de euro, după o decizie a Judecătoriei Sectorului 1.

Adi Mutu a fost dat în judecată de italianca Lucia Bianco, un impresar, iar instanța din România i-a dat dreptate italiencei. Cei doi au colaborat în urmă cu mai mulți ani la transferul unui jucător la Piacenza, iar italianca l-a acuzat pe fostul internaţional român că a luat un comision mai mare decât cel cuvenit.

Astfel, Judecătoria Sectorului 1 l-a executat silit pe Adrian Mutu, după ce Lucia Bianco a avut câștig de cauză la un tribunal în Florența, potrivit ziarului Click. „Este un agent de jucători, impresar. Am făcut împreună o tranzacție cu un jucător. Ea acum vrea bani. Am avut procente, iar acum mă acuză că mi-am luat mai mult de pe urma transferului unui jucător față de ea. Chestia este de vreo 3-4 ani. E vorba de un transfer al unui italian, pe care l-am dus la Piacenza. Nici nu-mi mai aduc aminte numele lui. Nu știu ce sumă vrea”, spunea luna trecută Adrian Mutu, care acum trebuie să-i dea italiencei 13.000 de euro.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.