Ionuț Lupescu a încheiat turneul național

Share:

Fostul mare internațional român Ionuț Lupescu, candidat la alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, a încheiat turneul național din teritoriu, în cadrul căruia a vizitat toți membrii afiliați ai FRF care își vor exprima opțiunile în cadrul scrutinului electoral din 18 aprilie.

Astăzi am vizitat ultima reședință de județ în turneul național pentru președinția FRF. Vreau să vă spun că sunt deosebit de încântat, din mai multe puncte de vedere: în cadrul întâlnirilor din aceste aproape două luni am revăzut prieteni dragi, cu care am lucrat, dar am întâlnit și oameni noi, iar discuțiile pe care le-am avut cu ei, modul în care am relaționat, îmi confirmă că am luat decizia corectă, aceea de a mă întoarce în fotbalul românesc”, a declarat fostul director tehnic al UEFA într-un mesaj video postat pe pagina oficială de Facebook.

În cadrul turneului național, Ionuț Lupescu s-a întâlnit cu toți membrii afiliați ai FRF, dar și cu reprezentanții autorităților locale – primari și președinți de consilii județene, deoarece aceștia sunt cei care asigură finanțarea majorității cluburilor din România, iar stabilirea unei relații bune de parteneriat are o importanță strategică pentru fotbalul românesc. După mii de kilometri parcurși și zeci de localități vizitate în toate județele țării, Ionuț Lupescu este încrezător că va fi învingător în cursa pentru șefia FRF.

A fost o deosebită plăcere, pentru că absolut toți au dorit să contribuie cu idei, prin grupuri de lucru, la dezvoltarea fotbalului. Am avut dezbateri și am identificat multe idei bune pe care, cu siguranță, le vom pune în aplicare în programul pe care, împreună, l-am realizat. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, tuturor celor care m-au primit în casele lor și aș vrea să le mulțumesc și românilor care, indiferent că eram pe stradă, la un restaurant sau într-o benzinărie, au fost alături de noi. Sincer, eu știam deja că Generația de Aur este iubită de români, dar nu mi-am imaginat că eu și colegii mei suntem iubiți atât de mult”, a adăugat exponentul Generației de Aur, care a decis să organizeze un turneu național similar, din postura de președinte al FRF, în fiecare an.

Creditat cu prima șansă pentru preluarea conducerii fotbalului românesc, Lupescu este deja pregătit să înceapă reconstrucția sportului-rege imediat după alegeri.

Încă o dată mii de mulțumiri tuturor și vreau să ne vedem săptămâna viitoare, pe 18 aprilie, și în special după aceea, pentru că avem foarte multe lucruri de implementat. Am plecat pe ninsoare, lapoviță, ger și vânt, și iată că ne întoarcem pe o vreme însorită. Cu sigurană, săptămâna viitoare, va ieși soarele și în fotbalul românesc”, a concluzionat Ionuț Lupescu în mesajul transmis membrilor afiliați.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.