Scandal la Spitalul de Urgență Craiova. Doi medici s-au bătut!

Share:

Doi medici urologi de la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova s-au bătut, joi dimineaţa, în cabinetul medicilor de gardă, în momentul efectuării schimbului de tură. Poliţia Dolj a deschis o anchetă, potrivit Mediafax.

„În jurul orei 8 30 politiştii Sectiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizati telefonic de un medic din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Craiova, care a reclamat faptul că a fost lovit peste ureche de un alt medic, coleg cu el. Ulterior persoana vătămată s-a prezentat la sediul Sectiei 2 Craiova, unde a formulat o plângere împotriva agresorului”, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, medicul Liviu Mugur Riza l-ar fi lovit pe colegul său, Lucică Stoica.

Poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea situaţiei.

„Colegii mei fac cercetării pentru lămurirea stării de fapt pentru că persoana vătămată nu e hotărâtă dacă se va duce la IML sau nu. În orice caz, rănile nu sunt foarte grave”, a mai declarat Cosmin Grădinaru.

Potrivit unor surse medicale citate de MEDIAFAX, conflictul dintre cei doi medici a pornit după ce medicul agresat n-a mai vrut să contribuie pentru achiziţionarea unui aparat medical, deşi toţi colegii îşi dăduseră acceptul anterior. Cei doi au început să se jignească, iar lucrurile au escaladat.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.