Iohannis îi dă replica lui Dragnea

0

Preşedintele Klaus Iohannis reacţionează după ce Liviu Dragnea l-a acuzat că a lansat ameninţări în stil mafiot la adresa premierului Viorica Dăncilă. Iohannis susţine că nu şi-ar permite să ameninţe pe cineva.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că, în situaţia în care observă că „lucrurile merg prost” în România, este obligaţia sa să atragă atenţia, precizând că nu poate să asiste până când se dă „cu oiştea în gard”. El a omentat şi acuzaţiile liderului PSD Liiu Dragnea. „Eu nu-mi permit să ameninţ pe nimeni. Ar fi o atitudine primitivă. Eu m-am referit exact la demisie. Iar dacă cineva se uită prea des la filme cu mafioţi e problema sa”, a declarat Klaus Iohannis.

După ce preşedintele a afirmat că Viorica Dăncilă „ar face bine să facă ce i se spune”, adică să demisioneze, liderul PSD l-a acuzat pe Iohannis că face ameninţări în stil mafiot.

„În legătura cu ameninţarea explicită a preşedintelui Iohannis la adresa primului ministru – ‘Ar face bine să facă ce i se spune’ – după părea noastră este făcuta într-un stil mafiot. Asemenea afirmaţii am văzut prin filme”, a declarat Dragnea, luni, 14 mai.

„A veghea nu este o stare pasivă. Nu stau să asist până dăm cu oiştea în gard. Dacă văd că lucrurile merg prost, cred că este obligaţia mea să atrag atenţia”, a declarat Iohannis, la Sofia.

El a adăugat că, dacă „celor de la PSD şi din Guvern nu le place să le arate cineva oglinda”, atunci ar trebui să lucreze mai bine.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.