De ce optăm pentru sisteme de supraveghere video

Rolul camerelor de supraveghere in viata de zi cu zi a devenit din ce in ce mai important. Ca exista o casa de vacanta, casa de locuit in viata de zi cu zi, garaje, locuri comerciale, etc. Fiecare dintre aceste locuri are nevoie de un sistem de supraveghere video. In urma cu multi ani aceste sisteme erau prezente doar in locuri cum ar fi banci sau benzinarii. Acum costurile camerelor au scazut considerabil, iar orice persoana isi poate permite sa isi instaleze cel putin una. Pe un site de specialitate am regasit diferite sisteme supraveghere video, ca de exemplu camera supraveghere pentru exterior la preturi foarte mici, ce pornesc de la doar 49 de ron.

Cele mai cautate sisteme de supraveghere sunt cele care se conecteaza wireless pentru ca nu e nevoie de multe cabluri, iar instalarea o poate face orice persoana cu minime cunostinte tehnice. Dincolo de siguranta pe care ti-o asigura, o camera iti poate oferi si foarte mult confort datorita conexiunii la internet. Mai precis o poti supraveghea de la distanta si poti verifica in orice moment al zilei ce se intampla in locatia ta. Mai mult de atat sistemele supraveghere video se pot conecta la un sistem de alarma si nu este necesar sa fii nevoit sa monitorizezi tot timpul aplicatia camerei.

Cele mai cautate kituri de supraveghere contin camere robotizate, pentru ca le poti controla prin functia PTZ, mai exact pan tilt zoom, adica se pot roti jos-sus, stanga dreapta la care se adauga si zoom optic sau digital in funtie de model. Aceasta functie poate oferi mai usor identificarea unor detalii si posibilitatea rotirii in orice directie de oriunde din lume. Multe dintre aceste camere au microfon incorporat si se poate comunica din locatia unde se afla camera si telefonul care supravegheaza si functia motion detection care detecteaza campul de vizibilitate al camerei si poate trimite automat fotografii.

Am regasit pe site-ul 1CCTV o oferta extrem de bogata de sisteme supraveghere video formate din camera de supraveghere si DVR sau NVR, la preturi foarte mici, pentru orice buzunar. Kitul de supraveghere se regasesc pe multe site-uri, insa prietenii care si-au mai achizitonat de pe acest magazine in trecut diferite produse de securitate s-au declarat multumiti de calitatea echipamentelor.

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.