Ponta îl vede pe Tăriceanu principalul câștigător al moțiunii de cenzură

0

Victor Ponta consideră că liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, este principalul câştigător al moţiunii de cenzură respinse miercuri de Parlament.

Victor Ponta a declarat într-o emisiune TV că preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a pus condiţii pentru votul Legislativului.

„Categoric, pierzătorul acestei moţiuni este domnul Orban. Câştigătorul acestei moţiuni este domnul Tăriceanu şi eu sper că şi Pro România, cu Sorin Cîmpeanu, dar domnul Tăriceanu, care a zis: ‘Bine, OK, Guvernul nu cade, dar ordonanţă pe aia nu daţi, suspendarea lui Iohannis nu'”, a afirmat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, preşedintele Pro România crede că Tăriceanu a respins ideea de aprobare prin ordonanţe de urgenţă a Codurilor penal şi de procedură penală din raţiuni electorale.

„Eu cred că domnul Tăriceanu are ca obiectiv, altfel legitim, să candideze pentru funcţia de preşedinte al României anul viitor şi ştie că orice fel de ajutor de acest gen, brutal, ilegitim, forţat, dat pentru salvarea lui Dragnea îi va dinamita aceste şanse”, a adăugat Ponta.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.