Orban: Zilele lui Dragnea la șefia PSD sunt numărate!

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că are convingerea că zilele lui Liviu Dragnea „sunt numărate”, din ce în ce mai mulţi oameni din PSD se îndepărtează de el şi nu îl vor urma în demersurile sale.

„Convingerea mea e că zilele lui Dragnea sunt numărate, starea de spirit în PSD, pe măsură ce Dragnea devine din ce în ce mai iraţional, din ce în ce mai agresiv, din ce în e mai absurd în apariţiile publice, în demersurile pe care le iniţiază – din ce în ce mai mulţi oameni din PSD se îndepărtează şi nu îl vor urma în demersurile lui nebuneşti. Să spui acum că e valabilă în continuare suspendarea, în condiţiile în care nu ai niciun pretext constituţional, dezvăluie de fapt adevăratul plan al lui Dragnea.

Planul lui e simplu: vrea să pună mâna pe Parchete, pe servicii, aia e cheia bătăliei. (…) Obiectivul lui fundamental e să fie suspendat preşedintele, iar în perioada respectivă, uzând în mod abuziv de aceste pârghii, să-şi numească oameni fideli în conducerile Parchetelor şi în conducerile serviciilor şi, de asemenea, să îşi promulge legile justiţiei şi eventual Codul penal şi Codul de procedură penală”, a spus Orban la Realitatea TV.

Orban a susţinut că de o lună şi jumătate PNL este supus „unui bombardament de ştiri false” instrumentat de PSD, un „PSD disperat” pentru că în momentul de faţă PNL „e umăr la umăr” cu el în sondaje.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.