Liberalul Pavel Popescu: Ministrul de Interne să își dea demisia astăzi! Nu mai are nicio scuză!

0

Deputatul PNL, Pavel Popescu, îi solicită, într-o declarație de presă, demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

„Au trecut deja 3 zile de la odioasa seară de vineri când în Piața Victoriei am fost gazat alături de mii de români cinstiți și ministrul de Interne încă nu este în stare să ne ofere răspunsuri coerente. Încă din luna mai îi ceream demisia doamnei Carmen Dan, pentru că la vremea respectivă a dat dovadă de incompetență, dar nu a avut o asemenea onoare. De data aceasta lucrurile sunt mult mai grave și trebuie să își dea demisia încă de vineri noaptea.

Încă nu este prea târziu să demonstreze că nu este doar un instrument manipulat, ci gândește propria minte și își va da demisia.

Doamna Carmen Dan, nimeni din lumea asta nu vă poate ajuta să obțineți iertarea celor care au muncit cu sudoarea frunții, v-au plătit salariul, au ajutat România, iar din comanda unora ce se află în subordinea dumnevoastră au fost gazați, umiliți, înfricoșați.

Oricâte resurse veți investi dumnevoastră și cei din PSD pentru a-i manipula pe români nu veți reuși! Mulți au fost acolo și au văzut pe propria piele cât vă pasă de oameni, de România. E timpul să vă prezentați demisia, să vă retrageți cât mai este timp.

Românii nu vă iartă, iar istoria cu siguranță vă va judeca aspru pentru că v-ați întors împotriva propriilor cetățeni”, precizează liberalul Pavel Popescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.