Becali desființează mai mulți jucători după eșecul cu Rapid Viena

0

Gigi Becali este optimist în ceea ce privește șansele de calificare, dar a vorbit și despre jucătorii care l-au dezamăgit în meciul de la Viena.

Gigi Becali susţine că FCSB este favorită la calificare!

„Șansele de calificare sunt 60% pentru noi, 40% pentru Rapid Viena. Am văzut, e o echipă care nu ne poate scoate. Rapid Viena e o echipă prea slabă pentru noi. Cum să ne scoată o asemenea echipă? Rapid Viena e mai slabă decât Hajduk Split, vom câștiga la București și ne vom califica! Va fi altceva la București. N-o să mai joace Moruțan, e emotiv. E prea crud pentru acest nivel. Poate l-am lăudat prea mult și am greșit ridicându-l în slăvi.

Coman nu prea a mișcat. Vom găsi o formulă care să marheze goluri. Va reveni și Tănase. Acesta este cuplul de fundași centrali, nu mai avem ce să facem. Am luat golurile aiurea. Dacă Man și Coman erau în formă și erau jucători adevărați, am fi dat 4-5 goluri. Insist pentru Nistor pentru că el joacă în locul lui Moruțan. Dacă îl aveam pe Nistor, era măcel! Nistor driblează, pune mingea jos. Era măcel dacă îl aveam. Popescu a atins mingea de cinci ori. E o singură explicație: fuge de joc. Se așază în teren încât să nu primească mingea. Fugi de joc când ai 24 de ani?

Coman a dat prea multe pase la adversar, trebuie să muncească. Credea că va juca din talent toată viața, dar nu e așa. N-a driblat pe nimeni. Vor fi schimbări în echipă, trebuie să vorbesc cu Dică să facă ceva! Reinventăm echipa pentru retur! Pe Dică nu sunt supărat, Doamne-ferește! Jucătorii noștri trebuie să-și dea seama că nu întâlnesc o echipă mare cu jucători valoroși. O să le spun eu asta. Ce vină are Dică? Ce vină are el când Coman nu poate să facă un dribling? Coman să se odihnească pentru a juca fotbal. Eu văd niște lucruri. Ce a crescut Coman? Din cinci metri dă în portar. Dă, mă, tare, dă în colț! Ce să-i facă Dică lui Coman? Dacă dai pase la adversar, nu mai joci!

Voi face o echipă de bărbat adevărați. Am tot adus jucători, dar voi transfera până voi vedea o astfel de echipă!”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.