Băsescu îl atacă pe Dragnea

Share:

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat joi pe Facebook un nou text în care pledează pentru moţiunea de cenzură, de acestă dată argumentul fiind: „Să-i luăm pixul lui Dragnea”, el enumerând toate situaţiile care implică o intervenţie la liderul PSD, pe care îl numeşte „Daddy”, aşa cum apărea în stenograme ale PSD.

„Să-i luăm pixul lui Dragnea! Vrei să exploatezi gaze din Marea Neagră, te duci la Daddy; Vrei să cumperi rachete Patriot, te duci la Daddy ; Vrei să construieşti corvete, te duci la Daddy ; Vrei să echipezi maşinile de luptă cu turelele din Israel ,te duci la Daddy ; Vrei bani de la guvern pentru proiecte locale de dezvoltare, te duci la Daddy ; Vrei să fii ministru, te duci la Daddy ; Vrei să fii şef prin parchete, te duci la Daddy ; Vrei să fii şef la Jandarmerie, te duci la Daddy ; Vrei ca Limba Română să nu mai fie învăţată în şcoli, te duci la Daddy ; Vrei să muţi o ambasadă, te duci la Daddy”, scrie fostul preşedinte, adăugând: „Refuz să cred că România poate deveni Daddy SRL”.

El reia argumentele în favoarea unei moţiuni de cenzură.

„Pentru a preveni un dezastru al ţării, singura soluţie este să-i luăm pixul din mână acestui Dragnea şi asta înseamnă moţiune de cenzură şi căderea Guvernului Dăncilă. Altă cale nu există. Măcar să încercăm”, conchide Traian Băsescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.