Țuțuianu, noi înregistrări șocante! Atac la Olguța Vasilescu și Ioana Bran!

0

Disidenţii din PSD continuă războiul cu Liviu Dragnea. Victor Ciutacu a prezentat noi întregistrări din şedinţa social-democraţilor care se opun preşedintelui organizaţiei.

Victor Ciutacu a prezentat, miercuri seara, la România TV, noi înregistrări audio cu Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD. Acesta povesteşte cum a apostofat-o pe Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, într-o şedinţă de guvern.

„Au mai luat cuvântul, ca să ştiţi, Olguța Vasilescu care dădea lecții pe nu știu ce. I-am zis cam așa: ‘pe vremea comuniștilor era un dicton cam așa: fie prostul cât de prost, mintea vine după post’. I-am spus că face parte din categoria miniștrilor care au sentimentul că dacă s-au așezat pe scaun sunt și ei mai deștepti.

A ieșit Manda că i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi folosește, că are de învățat. M-a înjurat mai temeinic decât alții”, spune Adrain Ţuţuianu.

Vicepreşedintele PSD îşi continuă atacul la adresa Ioanei Bran, ministrul Tineretului şi Sportului.

„Ioana Bran, ministrul Tineretului, e o fătucă simpatică, da’ nu a lucrat în viața ei într-o funcție de-asta, iar săptămâna viitoare se va definitiva un proces în care și tac’su și frati’su, pentru evaziune fiscală cu acord, au luat în primă instanță 3 ani, 4 ani”, a dezvăluit Ţuţuianu.

„A mai vorbit Paul Stănescu care a spus cam așa, în stilul lui mai cu ‘ar’metica’. Paul a spus așa: ‘băi, ăștia care vreți voi cu Dragnea, luați-l de mână și ieșiți prin București. Sau luați-l de mână ăia de la Brașov sau de la Cluj și ieșiți cu el prin oraş. Și, dacă lumea vă primește bine, noi suntem idioți. Dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru. Eu cred că nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieși printre oameni’ „, a mai povestit disidentul din PSD.

Apoi, Ţuţuianu îşi prezintă calculele.

„Am semnat trei, pentru că aștia trei am avut cel mai mult curaj, și-am venit să facem și bulgăre de zăpadă, adică să vină după aia să susțină mai mulți. Au zis unii că noi vrem să pierdem puterea. Să știți că puterea, și am spus-o acolo, puterea nu se pierde că pleacă vreun parlamentar PSD. Există câte unul-doi care pot pleca. Dacă pleacă 10 inși de la Camera Deputaților, da, Camera Deputatilor s-a închis. La Senat trebuie să avem 69, noi suntem 72, dacă mai punem și ALDE 12 ne facem 84. Dacă mai punem și UDMR, care sunt cred vreo 8 sau vreo 9, noi avem majoritate mult mai solidă. Dar, atenție, Camera Deputaților e cameră decizională în majoritatea legislației. Doar pe administrație, politică externă și învațământ și apărare, Senatul e camera decizională. Deci, practic, blocăm tot dacă lucrurile nu se schimbă”, a conchis Adrian Ţuţuianu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.