Atac terorist la un colegiu din Crimeea. Zeci de morți și răniți!

0

O explozie puternică s-a produs la un colegiu, unde cel puţin zece persoane au murit şi 50 au fost rănite. Echipele de salvare şi urgenţă au venit la locul tragediei, iar peste 20 de persoane au fost transportate de urgenţă la spital din cauza rănilor suferite.

Explozia de la liceul din Kerci a fost un ACT TERORIST. La locul atacului s-au găsit dispozitive explozive cu şrapnel.

Echipele speciale de intervenţie susţin că, cel mai probabil,  tragedia ar fi fost provocată de o scurgere de gaz. Poliţia analizează însă toate cauzele. Potrivit autorităţilor locale din Kerci (Crimeea) explozia s-ar fi produs în cantina colegiului.

Presa locală informează că numărul victimelor ar putea creşte în următoarele ore. Mai multe persoane rănite se află în stare gravă. Studenţi de la Medicină s-au mobilizat pentru salvarea victimelor.

Deocamdată au fost confirmate oficial cel puţin 20 de persoane care au suferit răni moderate. Acestea au fost internate în spital pentru îngrijiri medicale, au informat aceleaşi surse.

Presa locală a postat imagini de la locul tragediei în care se pot vedea ambulanţe şi persoane rănite, în curtea şi străzile adiacente.

De asemenea, potrivit martorilor oculari, înainte de producerea exploziei s-au auzit mai multe bubuituri care au zguduit cantina colegiului din care ieşeau fugind şi strigând de spaimă.

Localitate de 147.000 oameni, Kerci este considerat a fi unul dintre cele mai vechi oraşe din Crimeea.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.