DNA nu-l mai vrea procuror pe Lucian Onea

0

Direcţia Naţională Anticorupţie cere CSM revocarea lui Lucian Onea din funcţia de procuror din cadrul Serviciul Teritorial Ploiești.

Solicitarea avizului de revocare din funcţia de procuror DNA a lui Lucian Onea a fost transmisă Secţiei de procurori a CSM, a anunţat joi DNA.

De asemenea, DNA a transmis CSM cererile de încetare a activității în cazul Giluelei Deaconu, Ceraselei Răileanu şi al lui
Savu Alfred Virgiliu

„La data de 10 ianuarie 2019, procurorul șef adjunct, care exercită atribuțiile procurorului șef al DNA, a transmis Secției de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din funcția de procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești, a domnului Onea Lucian Gabriel, procuror în cadrul acestui serviciu, în prezent suspendat din această funcție, întrucât acesta și-a exercitat în mod necorespunzător atribuțiile specifice funcției deținute.

De asemenea, în aceeași zi, au fost transmise Secției de procurori a CSM cererile de încetare a activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești a următorilor procurori:
– Deaconu Giluela,
– Savu Alfred Virgiliu,
– Răileanu Elena Cerasela”, se precizează în comunicatul DNA.

Joi dimineaţă, toţi procurorii unităţii de elită a DNA Ploieşti au fost audiaţi, joi, la Parchetul General.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.