Fals medic stomatolog, descoperit în comuna Gruiu

0

Poliţiştii din Ilfov fac sâmbătă percheziţii la locuinţa unui bărbat din comuna Gruiu, care ar fi exercitat fără drept această profesie pentru locuitorii comunei.

„Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov efectuează o percheziţie domiciliară, în comuna Gruiu, din judeţul Ilfov, la locuinţa unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de exercitarea unei profesii fără drept. Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, judeţul Ilfov, ar fi desfăşurat activităţi specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept”, anunţă poliţia.

Activitatea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, întocmit în urma sesizării din oficiu a poliţiştilor, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de exercitare a unei profesii fără drept.

Chiar dacă unii îl stiu zidar iar alții văcar, acum practică ilegal meseria de medic stomatolog în comuna Gruiu din județul Ilfov. Costel Sandu a furat talentul de la soție și și-a amenajat cabinetul acasă, în satul Lipia. Chiar dacă nu are autorizație pentru a profesa ca dentist, majoritatea țăranilor sunt foarte mulțumiți de felul în care au fost tratați de Costel. Mai puțin cei care îi cunosc trecutul. La Colegiul Medicilor Dentiști din Ilfov nimeni nu a auzit de el.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.