Răzvan Lucescu nu vrea să mai audă de naționala României

0

Răzvan Lucescu, antrenorul român care a „ieşit” campion în Grecia, cu PAOK Salonic, a afirmat că nu vrea să mai audă de naţionala României.

De fapt, Răzvan Lucescu nu vrea să mai pregătească nicio naţională vreodată. Lucescu junior a fost selecţionerul tricolorilor în perioada 2009-2011.

„Pentru echipa naţională, subiectul este închis total. Niciodată! Şi ştii că eu de obicei nu sunt categoric, dar îţi zic „niciodată”. Nu vorbesc doar de echipa naţională a României, ci în general, de orice selecţionată. Nu e plăcerea mea să fiu selecţioner, nu pot transmite eu tot ce am.

Depinzi de prea multe conjuncturi. Mai ales în România! N-ai multe variante. Ori nu joacă unde sunt la cluburile lor, ori se accidentează. Mă uitam şi la taică-meu, în Turcia, a suferit enorm. El, care e obişnuit să-i educe pe teren! Aşa sunt şi eu, lucrez la detalii, în profunzime, la mentalitatea şi seriozitatea puternică a grupului. Nu pe stilul dictatorial, ci pe mentalitate”, a spus Lucescu, pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.