Mihai Constantinescu, în stare gravă la spital. Cântărețul este în comă de gradul IV!

0

Cântăreţul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenţă la spital luni seară, după ce a suferit un stop cardio-respirator acasă. Medicii l-au resuscitat, dar nu au dat deocamdată date oficiale despre starea sa.

Celebrul cântăreţ Mihai Constatinescu este acum în stare critică. Artistul a mai făcut un stop cardiac la spital şi este în comă. Mihai Constantinescu este internat la Terapie Intensivă, în spitalul Floreasca din Capitală.

Potrivit unor surse RomaniaTV.net, Mihai Constantinescu se află internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Starea cântăreţului este una deosebit de gravă. Mihai Constantinescu a suferit în total şase stopuri cardiace, fiind resuscitat cu succes de fiecare dată. Din păcate, cântăreţul se află în comă de gradul IV, iar şansele să îşi mai revină sunt extrem de mici – sub 3%.

Acum două luni, cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, îşi anula toate concertele din cauza unor probleme de sănătate.

În martie, artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă. În ultimii ani a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. Mihai Constantinescu suferea de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

În anul 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice.

Sursa foto: avantaje.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.