Va candida Alexandru Cumpănașu la prezidențiale?

Alexandru Cumpănaşu a vorbit din nou despre o eventuală candidatură la prezidenţiale, în direct la Romania TV. Unchiul Alexandrei susţine în continuare că a decis cu familia ca deocamdată să nu candideze, deşi sunt mulţi care ar dori asta.

Alexandru Cumpănașu a a vorbit pentru prima oară deschis despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale care se vor desfășura în luna noiembrie. Invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, unchiul Alexandrei Măceșanu a lăsat o portiţă deschisă pentru scrutinul prezidenţial.

Întrebat dacă ia în calcul o eventuală candidatură la prezidenţiale, Alexandru Cumpănaşu a declarat la emisiune Punctul Culminant de la Romania TV: „Nu mi-am propus nicio secundă, de asta am fost și foarte furios pentru șmecheriile pe care le-au făcut la început niște securiști nenorociți, când în primele zile deja vorbeau de așa ceva. Și mă întrebam de ce? Ei știau ei ceva. Cred că orice om trebuie să aibă o cauza şi un scop, momentan e chestiune de dorinţă, NU ÎMI DORESC, probleme de familie, eu ÎN ACEST MOMENT am hotarat să nu candidez. Oamenii ăștia sunt foarte speriați și spun: băi, dacă ăsta candidează ne strică jocurile. Dacă în ţara asta sunt sute de mii de oameni care vor fi calcati in picioare de statul român, de poliţie, îţi spun ca iau în calcul, pentru mine nu conteaza punctul de vedere al unui jurnalist platit, mă interesează punctul de vedere al părintilor Alexandrei”.

Cumpănaşu, provocat de Victor Ciutacu, a spus că, dacă va candidat, o va face din postura de independent: „Nu am susţinere, noi vorbim scenarii, nu voi accepta sprijinul partidelor politice, nu am vorbit cu nimeni despre asa ceva, deşi unii îşi doresc”.

În urmă cu două săptămâni, Cumpănaşu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care precizează că nu ca candida la aceste alegeri.

„Pt toți cretinii care au TEAMĂ că aș putea candida la prezidențiale: NU VOI CANDIDA. NU voi fi încă un prizonier al unui sistem infect care să-mi dirijeze viață și acțiunile. Ba mai mult am văzut un articol astăzi că am răspuns cu „jumătate de gură” în emisiunea Cătălinei Porumbel că nu voi candida. Niște manipulatori penibili. Cătălina mai avea 1 minut din emisiune și m-a rugat să răspund foarte scurt la întrebări. M-a întrebat dacă voi candida. Am răspuns simplu NU, am o altă misiune în viață. Trebuie să lupt împotriva crimei organizate. Alte aiureală greu de imaginat este că „cineva mi-a strâns semnăturile…” și că în octombrie „…chiar dacă nu vreau, voi fi forțat să candidez”. Eu am impresia că aceia care au scris acest articol chiar nu mă cunosc: nu mă poate obligă NIMENI să fac NIMIC în viață asta. Iar de strâns semnături cred că bagă din burtă de frică. Despre ce dracu vorbesc oamenii ăștia? Că să nu mai spun că vorbesc despre mine ca un „pericol pt Iohanis”. Adică să mă pună prin gura lor în conflict cu toți decidenții României, inclusiv cu Iohanis. O astfel de reacție disperată mi-a fost rar dat să văd. Sunt BĂRBAT nu gânganie precum majoritarea liderilor noștri de azi care mint întruna și fac doar jocuri de culise. Dacă îmi doream, o spuneam eu. Dar NU voi candida. V-ați liniștit lichelelor?” a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.