Orban consideră „hilară” varianta suspendării lui Iohannis

Premierul desemnat Ludovic Orban a catalogat drept ”hilară” ipoteza enunţată recent de liderul PSD, Viorica Dăncilă, privind suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a spus că preşedintele se ocupă de lucruri serioase, în timp ce Vasilica Viorica Dăncilă se ţine de glume.

„E hilară. De exemplu, acum, preşedintele României este într-o vizită de stat în Japonia, pentru că era absolut necesară restabilirea încrederii în relaţiile cu Japonia, datorită gafei monumentale care a fost făcută de PSD.

Vă aduceţi aminte vizita premierului nipon, care nu a avut interlocutor la Guvern, în condiţiile în care era o vizită extrem de importantă, în care erau de abordat foarte multe aspecte importante, inclusiv în domeniul economic, în cadrul parteneriatului strategic dintre Japonia şi România. Preşedintele se ocupă de lucruri serioase, văd că Vasilica Viorica Dăncilă se ţine de glume”, a declarat Ludovic Orban.

Viorica Dăncilă a continuat declaraţiile referitoare la posibilitatea ca președintele Klaus Iohannis să fie suspendat. „Eu am spus că președintele merita suspendat şi merită suspendat. Mă gândesc la suspendarea acestuia, dar din punct de vedere legislativ nu pot face acest lucru. Credeţi-mă că dacă ar fi un om care ar merita să fie suspendat acesta ar fi candidatul Iohannis. Nu ar fi o strategie de campanie, ci un act de normalitate”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.