Liberalul Antoneta Ioniță: PSD se teme, de fapt, că românii îi vor face o farsă la anticipate!

Share:

PNL nu face farse românilor. Expert în iluzionism politic a fost PSD, care în timpul guvernării s-a jucat precum Houdini cu speranțele românilor și cu stabilitatea politică și economică.

PNL abordează cu răspundere guvernarea și, în același timp, cu maximă responsabilitate declanșarea alegerilor anticipate. PNL nu pregătește nici o farsă românilor, așa cum susține PSD, un partid care se teme că în urma alegerilor anticipate va deveni o formațiune politică de mâna a treia în Parlament.

Atrag atenția PSD că Biroul Executiv al PNL a decis să formeze o comisie condusă de președintele partidului care să caute căile asiguratorii pentru reușita declanșării unui scrutin parlamentar înainte de termen. Actualul Executiv PNL este unul minoritar, iar pentru ca România să beneficieze pe termen lung de stabilitate politică, românii trebuie chemați la vot pentru a pune în acord matematica parlamentară cu voința lor.

PNL își dorește ca, prin alegerile anticipate, să se formeze o majoritate parlamentară care să susțină reformele atât de necesare pe care Guvernul PNL a început să le pună în practică.

Antoneta Ioniță

Deputat PNL

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.