Detalii șocante despre accidentul de elicopter în care a murit celebrul baschetbalist Kobe Bryant

Share:

Doliu în lumea sportului, după ce baschetbalistul Kobe Bryant a murit la 41 de ani într-un accident de elicopter din Calabasas, California, duminică, 26 ianuarie, transmite TMZ.

Fiica în vârstă de 13 ani a lui Kobe Bryant, Gianna, se afla şi ea în elicopterul care s-a prăbuşit duminică în Calabasas, accident soldat cu cinci decese, relatează CNN. Potrivit sursei citate, Bryant îşi ducea fiica la un turneu de baschet.

Fostul jucător al L. L. Lakers, Kobe Bryant călătorea cu cel puțin alte trei persoane în elicopterul său privat, în momentul în care ar fi izbucnit un incendiu. Pompierii și paramedicii au ajuns la faţa locului, dar TMZ spune că cinci persoane sunt confirmate moarte.

Nu se ştie încă dacă soția lui Bryant, Vanessa, era şi ea la bord.

Am auzit zgomotul avionului și apoi un boom„, a relatat Richard Winton, reporterul L.A. Times, adăugând că munții au fost cuprinși de ceață.

Anchetatorii de la Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor sunt la fața locului şi fac cercetări.

Originar din Philadelphia,Kobe Bryant era fiul fostului jucător NBA Joe Bryant. A intrat în NBA direct de la liceu și a jucat întreaga sa carieră de 20 de ani pentru Lakers.

Considerat unul dintre cei mai mari jucători de baschet din toate timpurile, Kobe a fost un All-Star de 18 ori și a câștigat cinci campionate NBA cu Lakers. La 34 de ani, a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care a atins 30.000 de puncte de carieră. S-a retras din joc după sezonul 2015-2016.

În 2018, Kobe Bryant a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animație pentru Dear Basketball, pe care l-a scris și povestit. Filmul s-a bazat pe o scrisoare pe care a scris-o către The Players „Tribune din 29 noiembrie 2015”, în care anunța retragerea sa.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.