Coronavirusul din China, imposibil de oprit. Peste 900 de persoane au murit!

0

Epidemia de coronavirus din China capată dimensiuni îngrijorătoare. Bilanţul deceselor cauzate de virusul mortal a trecut de pragul de 900, în timp ce numărul persoanelor infectate depăşeşte 40.000. Autorităţile din provincia Hubei, aflată în epicentrul epidemiei, au anunţat că duminică au murit 97 de persoane, cel mai mare număr de victime înregistrat într-o singură zi, conform Romania TV.

În plină criză, mulți chinezi refuză să fie plasați în carantină. Pentru a stopa răspândirea virusului, autoritățile au luat măsuri șocante, oamenii sunt luați cu forța din case și duși la izolare.

Numărul total al deceselor din China a ajuns acum la 908, la care se adaugă două decese înregistrate în afara Chinei, astfel bilanțul total este de 910 morți. La nivel mondial, numărul cazurilor confirmate de infectare cu coronavirus a depășit 40.000, existând bolnavi în 28 de țări, iar 3.493 de persoane au fost salvate.

În Europa au fost înregistrate 36 de cazuri de infecţie cu coronavirus, dintre care 14 în Germania, 11 în Franţa, trei în Italia, două în Spania,  trei în Marea Britanie, unul în Suedia şi unul în Finlanda.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.