Ponta desființează OUG pentru privatizarea Sănătății. Ministrul Costache, acuzat dur!

0

Victor Ponta a intrat joi în direct la Romania TV pentru a comenta efectele ordonanţei pe sănătate.

Ordonanţa pe sănătate a fost publicată miercuri seară şi în ea se prevede accesul spitalelor private şi la fondurile pentru serviciile de urgenţă, lucru asupra căruia avertizase în repetate rânduri doctorul Raed Arafat.

„Cred că sistemul de sănătate ne priveşte pe toţi şi nu poţi să iei decizii marţi seara, pe baza unui mail în care se vorbeste de „prietenii nostri”. E bine să avem şi sistem privat, dar doar 5-10% din oameni îşi permit. Domnul Costache a mărit costul operaţiei pe care o face dânsul, de la 2000 la 10000 de euro, iar pe acest principiu, în loc să operezi 1000 de oameni, mai operezi 200, până se termină banii”, a declarat Victor Ponta.

„Domnul Costache operează la un spital care e în insolvenţă, care a fost investigat pentru reţete false”, a adăugat fostul prim-ministru, Victor Ponta.

„Vom asista în continuare la un sistem public, care în loc sa-şi crească calitatea, va trimite pacienţii în privat. Vom trăi într-o societate unde 10% din populaţie, eu şi dumneavoastră, vom avea acces la servicii bune, iar restul de 90% or să moară”, a mai avertizat Ponta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.