Fosta jurnalistă Anca Florea, numită de Firea la conducerea Circului Metropolitan București

0

Gabriela Firea a numit-o la conducerea Circului Metropolitan București pe Anca Florea, consilier general PSD în Consiliul General al Capitalei și fost jurnalist la TVR, la Antena 3 și RRA.

Anunțul a fost făcut de Firea pe Facebook, ea precizând că Anca Florea a preluat atribuțiile de manager al Circului Metropolitan București, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției de director la această instituție.

„Cu o vastă experiență jurnalistică, cunoscuta voce de radio și realizatoare de talk show-uri, doamna Anca Florea a ocupat și o serie de posturi cu atribuții în management și comunicare, atât în Radiodifuziunea Română, cât și în cadrul Ministerului Culturii”, spune Firea.

Anca Florea este consilier general PSD în CGMB și a fost realizatoare de emisiuni la radioul de stat, la televiziunea publică și la Antena 3.

Circul Metropolitan a rămas fără conducere la începutul acestei luni, când Bogdan Stanoevici, fost ministru PSD, a fost demis din funcția de director al instituției, Primăria Capitalei anunțând că Corpul de Control a identificat un „management defectuos” și folosirea ineficientă a fondurilor publice. I se impută, printre altele, că au fost achiziţionate trei producţii artistice din străinătate în valoare totală de 595.000 euro, care au adus încasări de doar 52.000 euro. De asemenea, deși existau posturi vacante, a preferat să încheie 1.138 de contracte de colaborare, pentru care s-a achitat suma de 5.786.668 de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.