Ponta susține că nu vor mai fi bani de pensii și salarii dacă vor fi alegeri anticipate!

Share:

Victor Pota a spus la Romania TV ca dacă vor fi alegeri anticipate, nu vor mai fi bani de pensii şi alocaţii. 

„Până pe 15 septembrie, guvernul României trebuie să trimită la Bruxelles un raport în care să explice de unde taie bani si de unde aduce mai mulţi bani la buget. Nu ai cum să-i aduci decât prin taxe şi impozite.

Cred că în aceste momente oamenii spun un singur lucru: pe noi nu ne mai interesează PSD, PNL, Iohannis, Ciolacu, Ponta, noi vrem să ştim cine ia măsuri legate de partea economică. Cine ne spune foarte clar că la 1 septembrie avem sau nu avem alocaţii, avem sau nu avem bani de pensii. Toată lumea ne spune ‘hai să facem anticipate prin iunie, aşa şi după aia vom vedea noi în septembrie’.

Eu le spun oamenilor adevărul. Dacă sunt anticipate în iunie, vă daţi seama ce o să vă spună în septembrie, că nu au bani”, a spus Victor Ponta.

Termenul limita pentru data alegerilor anticipate este 28 iunie, a anuntat recent Raluca Turcan, care a precizat ca un calendar realist pentru acestea ar fi intre 14 mai si 28 iunie. Turcan a spus ca alegerile anticipate pot avea loc deodata cu cele locale sau la diferenta de o zi sau o saptamana.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.