Sebastian Burduja, despre finanțarea prin intermediul ajutoarelor de stat: „Orice criză este o oportunitate!”

0

GOVNET a organizat astăzi o dezbatere despre finanțarea prin intermediul ajutoarelor de stat.

Secretarul de stat, Sebastian Burduja, a discutat, alături de colegii săi din direcția generală ajutor de stat din Ministerul Finanțelor Publice, cu reprezentanți ai companiilor interesate de această schemă de ajutor de stat și ai firmelor de consultanță.

„Am spus-o de multe ori: orice criză este o oportunitate. Iar companiile care înțeleg acest lucru și reușesc să se adapteze la noile realități economice vor fi marii câștigători”, a precizat liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, pe pagina sa de Facebook.

Tot astazi, la Gandul, in dialog cu Emma Zeicescu, Sebastian Burduja a vorbit despre viziunea pentru a relansa economia românească: “Trecem de la un model populist în care statul dădea oamenilor pești, la un model liberal în care statul dă oamenilor undițe. Și pentru a da oamenilor undițe, adică locuri de muncă, acces la oportunități, la scoli, la spitale, la modalități de petrecere a timpului liber, adică standarde de calitate a vieții înalte, avem nevoie de aceste investiții.

Ceea ce înseamnă foarte concret: autostrăzi, căi ferate rapide, înseamnă aeroporturi decente în care și românii din diaspora să vină mai ușor acasă, dar și investitorii străini să ajungă aici într-o destinație în care să fie dispuși să-și investească banii și să crească această țară împreună cu noi”, a  spus liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.