Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, mesaj la 145 de ani de liberalism: PNL, un singur sens pentru România: înainte, împreună!

0

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a transmis un mesaj cu ocazia aniversării a 145 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.

“Acum 145 de ani, unii dintre cei mai mari oameni politici ai istoriei noastre, de la Ion C. Brătianu la Mihail Kogălniceanu, s-au unit pentru un vis: Partidul Naţional Liberal. Fruntașii PNL au făcut apoi România independentă, România Mare și România demnă, ducând țara acolo unde merită acest popor: pe primele locuri în lume.

După anii de beznă comunista, PNL a renăscut în 1990. Ne străduim astazi sa urmam pilda de patriotism si sacrificiu a înaintașilor noștri. Avem conștiința că destinul României este măreț și împreună vom fi mai mult decât am fost vreodată.

Din partea întregii echipe PNL Sector 1, vă mulțumim pentru încredere, pentru sprijin și pentru ca nu încetați sa luptați pentru România copiilor noștri.

PNL, un singur sens pentru România: înainte, împreună! La mulți ani, PNL! La multi ani, liberali! La mulți ani, români!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Sebastian Burduja.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.