Tăriceanu reacționează dur după amânarea redeschiderii restaurantelor

0

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, susţine că decizia Guvernului de a amâna redeschiderea restaurantelor înseamnă sacrificarea industriei ospitalităţii şi a zeci de mii de locuri de muncă. Fostul premier a amintit că „mulți antreprenori și-au pus speranțele în vorbele aruncate în vânt de Guvern și au sperat că Orban și gașca lui”, însă „de când a început să bea singur în birou, Ludovic a început să urască restaurantele”.

Reacţia lui Călin Popescu Tăriceanu vine în contextul în care Nelu Tătaru a anunţat, luni, că s-a decis amânarea măsurilor de relaxare care erau prevăzute pentru 1 iulie.

„Orban disprețuiește industria ospitalității și îi batjocorește pe reprezentanții ei cu orice ocazie!

Guvernul Orban a hotărît, cu de la sine putere, sacrificarea industriei ospitalității și sacrificarea a zeci de mii de locuri de muncă. Acesta este rezultatul amânării redeschiderii restaurantelor, moment ce era așteptat să se întâmple de la 1 iulie. Asta le-a promis Guvernul Orban reprezentanților acestui domeniu, angajatorilor și angajaților, familiilor acestora. Mulți antreprenori și-au pus speranțele în vorbele aruncate în vânt de Guvern și au sperat că Orban și gașca lui se vor ține de cuvânt și își vor putea redeschide afacerile. Pe baza acestor promisiuni au ținut cu dinții de angajații pe care îi aveau, chiar plătindu-i din propriul buzunar”, a scris preşedintele ALDE, într-un mesaj pe Facebook.

Tăriceanu a prezentat „pe ce bază «științifico-fantastică» au hotărît acești demolatori ai economiei românești să sacrifice industria ospitalității”.

„Luni, 22 iunie: 246 cazuri din 4.044 testări
Marți, 23 iunie: 214 cazuri din 8.949 testări
Miercuri, 24 iunie: 321 cazuri din 11.681 testări
Joi, 25 iunie: 460 cazuri din 12.555 testați
Vineri, 26 iunie: 411 cazuri din 11824 testări
Sâmbătă, 27 iunie: 345 cazuri din 12.336 testări
Duminică, 28 iunie: 291 cazuri din 7.291 testări
Luni, 29 iunie: 269 cazuri din 4.779 testări”, sunt datele prezentate de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.