Negoiță demontează ipocrizia Gabrielei Firea

0

Primarul sectorului 3 a ataca-o joi seară pe Gabriela Firea, într-o intervenţie la Digi24, afirmând că primarul general i-a propus în trecut să îşi facă un partid propriu şi să plece din PSD.

Dezvăluirile lui Robert Negoiţă vin după ce, în urmă cu câteva zile, Gabriela Firea a declarat că alianţa dintre primarul sectorului 3 şi Victor Ponta este o „alianţă a răului”, menită doar să-l ajute pe contracandidatul ei, Nicuşor Dan, în lupta pentru Primăria Bucureşti.

„S-au găsit doi colegi de-ai mei să se unească, deşi, pe fond, nu au nici măcar principii asemănătoare, dar se unesc într-o alianţă a răului, într-o alianţă a distrugerii, într-o alianţă în care vor să-l ajute neapărat pe contracandidatul meu. Eu le spun de pe acum că vor avea o mare, mare dezamăgire pentru că eu voi câştiga aceste alegeri cu ajutorul bucureştenilor care s-au săturat de oameni care distrug şi nu ştiu să construiască nimic” a afirmat Gabriela Firea duminică, la Antena 3.

Joi seară, Negoiţă a revenit cu un contr-atac, povestind că Firea ar fi intenţionat de mult să părăsească PSD.

„Doamna Firea îmi spunea să ne facem partid și să plecăm împreună din PSD. Se numea Oxigen sau Partidul Verzilor, ceva de genul ăsta”, a declarat Negoiță pentru sursa citată.

Negoiță a mai declarat că Gabriela Firea „minte cu o lejeritate dezarmantă” și că acesta ar fi fost motivul pentru care a ales să se îndepărteze politic de colega de partid.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.