Mii de polițiști și jandarmi, în alertă maximă. Clanurile interlope din Diaspora vor răzbunare după moartea lui Emi Pian!

0

Zeci de interlopi au participat la priveghiul liderului de clan ucis in Capitală. Poliția este in alerta maxima, mai ales ca interlopii atacați au promis răzbunare. Ministrul Marcel Vela a intervenit in acest caz si a transmis un mesaj tranșant interlopilor din diaspora care ameninta ca se vor intoarce in tara pentru razbunare, avertizând că aceștia vor avea parte de surprize neplăcute.

Clanurile interlope din Diaspora ameninta ca se vor intoarce in tara, iar in Capitala se va porni un adevarat razboi după uciderea lui Emi Pian.

Mai mulți interlopi și-au anunțat revenirea grabnică în România, pentru a duce la bun sfârșit planul privind răzbunarea lui Emi Pian. Ecourile încăierării cu săbii din Sectorul 6, la care au participat peste 20 de persoane, în urma căreia și-a găsit sfârșitul șeful Clanului Duduianu, au ajuns peste granițele țării.

Pe retelele de socializare au curs mesaje peste mesaje pentru membrul clanului Duduianu, dar si mesaje de razbunare. Spuneau chiar prieteni ai acestui clan ca au de gand sa vina in Romanaia si sa se razbune. Politia este in alerta. Mascati peste mascati patruleaza pe strazile capitalei, iar masinile suspecte sunt verificate.

„Am instituit, încă de azi-noapte, dispozitive speciale de siguranţă publică în sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar şi mobile, care suplimentează forţele care se aflau deja în teren. Dispozitivele speciale sunt formate din poliţişti de ordine şi siguranţă publică, ai Serviciului de Acţiuni Speciale, de la Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale. De asemenea, avem un sprijin consistent din partea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti”, a spus Bogdan Berechet, citat de Agerpres.

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat însă că situația este sub control și polițiștii supraveghează îndeaproape activitatea clanurilor interlope, pentru a împiedica și alte evenimente violente pe străzile Capitalei.

”Totul este sub control, toate rețelele de interlopi sunt sub monitorizare. Cel care este bănuit că a făcut această crimă este sub pază, celelalte persoane au fost duse la audieri, procurorul lucrează, totul este sub control.

Inclusiv cei care amenință că vor veni din Europa în România și vor face nu știu ce, vor avea o surpriză neplăcută când vor intra în România și vor avea asemenea idei năstrușnice”, a declarat Marcel Vela, marți, în exclusivitate la Romania TV.

În context, trebuie precizat că ”Pian” a ajuns liderul acestei grupări după ce Ion Duduianu, care era fostul șeful al clanului, a murit la sfârșitul anului 2018, cu puţin timp înainte de a ieşi din închisoare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.