Viceprimarul Dan Cristian Popescu sare în sprijinul industriei HORECA: „Cer Guvernului să deschidă în condiții de siguranță aceste locații!”

0

Viceprimarul Dan Cristian Popescu, candidat susținut de PSD la Primăria Sectorului 2, a vorbit astăzi pe contul său de Facebook despre faptul că în viziunea actualilor guvernananți, în ciuda declarațiilor acestora, cei din industria ospitalității nu există de fapt. Sectorul HORECA, explică Popescu, „este descurajat, nu primește explicații logice, primește doar supoziții sau presupuneri din partea autorităților”.

Dan Cristian Popescu este primul politician care cere redeschiderea HORECA fiind de părere că actualii guvernanți sunt complet depășiti de problemele serioase cu care se confruntă cei din industria HORECA, chestiune care pentru această industrie se traduce în FALIMENT.

„Cei care mă cunosc știu că sunt un om al științelor exacte.

Pentru mine lucrurile trebuie să fie într-o transparență totală, sub un calcul simplu și cât mai ușor de înțeles pentru toată lumea.

În acest moment, calculul pentru industria HORECA este unul foarte simplu, el nu există!

Acest sector „beneficiază” doar de semne de întrebare, este descurajat, nu primește explicații logice, primește doar supoziții sau presupuneri din partea autorităților.

Dacă ne-am dori să conturăm acum un tablou pe care ni-l prezintă autoritățile, cu siguranță, am spune că sunt depășiți de această problemă care pentru această industrie se traduce în imposibilitatea de a continua.

Înțeleg că vom începe în curând o campanie electorală, dar nu pot înțelege cum poți privi nepăsător către oamenii care nu vor mai avea în curând un job și nu vorbesc aici doar despre proprietarii locațiilor, ci despre toți cei care lucrează în industria ospitalității. Sectorul HORECA are nevoie și trebuie să meargă mai departe.

Ce ne dorim de la viitor? Să își închidă definitiv porțile?

Cer Guvernului să deschidă în condiții de siguranță aceste locații și să lase oamenii să muncească!
„, a precizat pe pagina sa de Facebook viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.