Ministrul Alexandru s-a ținut de cuvânt: Taloanele de pensii majorate, aferente lunii septembrie, au fost expediate, marți, la Poşta Română!

Pachetele cu taloanele de pensii majorate, aferente lunii septembrie, au fost expediate, marți, la Poşta Română, a anunţat ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru.

„Gata suntem!

S-a finalizat expediția pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie și cu documentațiile de plată aferente.

Pentru toată țara (provincie + sectoare București).

Mai devreme cu 3 zile față de termenul limită la care, conform convenției, se trimit la Poșta Română pentru distribuție. În acest weekend am fost cu mica echipă implicată a Casei de Pensii; cred mult în spiritul de echipă. Oamenii simt dacă ești sincer când spui că vrei să faci treabă.

Mulțumesc frumos tuturor celor implicați. Sunt oameni în administrație care contribuie, ajută, se implică. Alții înjură (mai mult pe facebook, nu au curaj altfel), se duc pe la partide să le ofere protecție, sabotează. Primii îmi dau speranță.

Pensiile mărite (România este singura țară care face acest lucru în perioada de criză) ajung la timp! Un sfârșit de zi în care îmi dau seama, din nou, că marea satisfacție în administrație este să faci lucruri bune pentru oameni”, a anunţat Violeta Alexandru, ministrul Muncii, pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.