Apel umanitar: Roman Burdiuc, un tânăr de 18 ani se luptă cu leucemia. O simplă donație îi poate salva viața!

0

La 18 ani, viața pare a fi un șir nesfârșit de distracții, ieșiri în oraș cu prietenii și multe, multe planuri de viitor. Asta dacă nu se decide altceva pentru tine, spune Roman Burdiuc, un tânăr diagnosticat acum câteva luni cu leucemie. De atunci, se chinuie prin spitale, dând dovadă de o răbdare enormă, putere și vitejie. Zilnic e nevoit să suporte numeroase injecții, hemoragii interne și externe, insomnie, căderea părului, inflamații ale organelor...

Toate acestea le îndură zilnic copilul meu, în loc să se bucure de viață, e la un pas de moarte. Îmi e sfâșiat sufletul de durere, spune cu lacrimi în ochi femeia care i-a dat viață și l-a crescut.

Viața lui Roman depinde de un transplant medular care costă 75.000€.

Într-o viață întreagă nu aș putea strânge atâția bani. De ce, Doamne, viața lui depinde de niște hârtii? Mă închin în fața tuturor, ajutați-ne, vă rugăm, să ne tratăm copilul, spune disperată mama tânărului.

Până acum, am reușit să strângem aproape 10.000€, deci mai sunt mulți bani de adunat, iar timpul nu trece în favoarea lui Roman. Nu putem fi indiferenți la suferința acestui băiat. Dacă noi am fi în situația lui, nu am vrea cu toată ființa să fim ajutați? Dacă Roman ar fi copilul nostru, nu ne-am dori ca întreaga lume să ne sară în ajutor?

Familia Burdiuc ne imploră să îi salvăm copilul… Împreună îi putem oferi o șansă în plus la viață prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare.

Cei care vor să ajute pe termen lung au la dispoziție și posibilitatea plății recurente. Pe durata unei campanii, se poate dona constant o anumită sumă pentru cazul umanitar ales.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați la detalii plată numele de familie -Burdiuc

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.