Apel umanitar: Un înger de fetiță de doar trei ani și opt luni are nevoie de sprijinul nostru. Haideți să-i redăm zâmbetul!

Share:

E minunat să vezi cum oamenii își unesc forțele pentru a se ajuta între ei, cu atât mai mult cu cât înțeleg nevoia urgentă de sprijin pentru cei care nu au puterea necesară de a merge înainte.

Mulți dintre voi au sărit în ajutorul Andreei Teușan, o fetiță de 3 ani și 8 luni din Sibiu, a cărei viață a luat o turnură foarte tristă acum mai bine de un an și jumătate, când a fost diagnosticată cu encefalită autoimună.

Boala îi fură copilăria zilnic, o chinuie și tulbură sufletele părinților, care ar face orice să își scape fiica din ghearele suferinței.

Iubita noastră fetiță, promitem să facem tot ce ne stă în putință să fii cel puțin cum ai fost înainte de a trece prin încercarea asta! Oameni buni cu suflet mare, vă rugăm să ne ajutați în continuare ca Andreea să nu mai fie un copil de 2 luni, ci să fie un copil de 3 ani și 8 luni. Este foarte greu să vedem că nu poate să își susțină capul, nu stă decât pe spate, mânuța dreaptă o mișcă foarte puțin, de aceea are nevoie multă de tarapie, ne-a scris mama copilei.

Cu ajutorul donațiilor voastre, Andreea a fost operată, a scăpat de sonda nazogastrică prin care era hrănită și de o parte din medicamentele pe care trebuia să le înghită zilnic. Tratamentul a dat roade, dar nu s-a încheiat. Pentru o bună recuperare, mai avem de strâns 9.000€ din cei 32.000€ necesari.

Vă rugăm să ne fiți alături și în continuare, căci doar împreună putem transforma o donație într-o minune pentru Andreea Teușan. Orice sumă donată în conturile Asociației „Salvează o inimă” (fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare) îi poate oferi copilei șansa unei vieți lipsite de chin.

Iar dacă doriți să o ajutați pe termen lung, o puteți face printr-o plată recurentă. Pe durata campaniei, puteți dona constant o sumă aleasă de dumneavoastră.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați la detalii plată numele de familie -Teusan

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.