Muzicianul de geniu, Nicolae Voiculeț: Am rămas puțini… dar puternici!

0

Am rămas puțini..!

Suntem puțini cei rămași pe metereze și nu ne rămâne de făcut, decât să ne apărăm ultima baricadă care ne-a dăruit forța să dăinuim peste veacuri, CREDINȚA în Dumnezeu!
Numai de la credință pleacă LIBERTATEA poporului român, a cărui istorie nu a fost deloc liberă..!
Acum noi asta avem de făcut.. s-o apărăm!

Suntem loviți din interior de cei care s-au cocoțat de 30 de ani la putere, de cei care atârnă peste suferința unui neam întreg de oameni care nu-și mai găsesc liniștea, pentru că li s-a confiscat libertatea și rostul lor.

Simt cum trăiesc cea mai neagră perioadă a vieții mele, care e plină de ură împotriva Bisericii Lui Hristos, cu atacuri susținute împotriva identității naționale și blasfemie față de memoria eroilor și martirilor noștri din temnițele comuniste, cu oportunismul clasei politice corupte și depășite de realitatea dramatică în care au adus țara, cu degradarea morală colectivă impusă prin cultivarea batjocorii față de momente sfinte din istoria acestui neam, cu interzicerea actelor de cultură și de participare la pelerinajele sfinților noștri!

Simt mai mult ca oricând că se dorește cu orice preț, distrugerea celulei societății românești creștine, prin dezintegrarea FAMILIEI.

De aproape opt luni nu mai avem voie și ni se interzice de către sistemul de oprimare, să mai credem în Dumnezeu, în propria noastră condiție de român, în valorile și modele naționale, în tradiții și-n tot ceea ce ne asigura sănătatea identitară a poporului nostru.
Vor doar să ne divizeze, să ne despartă și să ne împartă..!

Sub poleiala coclită suflată cu galben a democrației și a drepturilor omului inexistente, se operează fără anestezie pe inima unei națiuni îmbolnăvite la ordin, de către chirurgii sistemului care construiesc spitale ambulante din carton și dărâmă biserica credinței în Bunul nostru Dumnezeu!

Nicolae Voiculeț

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.