Actorul Dan Puric îl desființează pe Cristian Tudor Popescu

Share:

Dan Puric a avut o reacţie dură la adresa lui Cristian Tudor Popescu, după cuvintele adresate de acesta la adresa ortodocşilor şi a Patriarhului Daniel.

De asemenea, actorul a vorbit şi despre tragicul eveniment petrecut în urmă cu cinci ani, incendiul de la Colectiv, despre care a spus că „a fost un asasinat, o lovitură de stat”.

„Dacă Patriarhul a fost insultat într-un mod ordinar, înseamnă că o să urmeze să facă și cu drapelul la fel. Țara este o rană deschisă, oamenii suferă. Patriarhul este un simbol, drapelul este un simbol. Putem scuipa pe tricolor liniștit, putem înjura biserica, putem înjura patriarhul. Eu sunt bucuros că sunt o „vită ortodoxă”, săracul ăsta, psihopatul, m-a trimis înapoi în iesle! Acolo s-a născut Hristos, foarte bine a făcut.

Nu președintele statului și președintele Comisiei Europene au format poporul român. Ce facem, stăm așa, spectatori? Nici comuniștii nu au îndrăznit de lucrurile astea. Pentru Biblie s-a murit. Poporul acesta a fost batjocorit. Nu poți să spui că să stăm în case că vom avea morți. Lovești poporul în firea lui.

Suntem într-un război care abia a început, se va generaliza în toată lumea. Factorul medical a fost capturat de cel politic.

La Colectiv a fost un asasinat, o lovitură de stat. Eu, când am spus „haimanalele de la Colectiv”, nu m-am referit la acei tineri, ci la cei care au purtat pancarte cu „Jos Patriarhul, jos Biserica!”. A fost o repetiție pentru ce este acum. Trăim într-o societate ordinărită, fără scrupule”, a spus Dan Puric la Antena 3.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.